项目条件得天独厚,背山依水,气候温和,地处国家级风景区。以溪谷立意进行概念规划,表现山水之间的独特风韵。地块容量较大,高差丰富,不同级别的三个酒店分别利用不同的景观面,以嬉水乐园进行连接,竖向设计顺应原地形竖向,互不干扰又充分利用了场地资源。在建筑设计中,抽象了当地特色植物的形象,融入建筑立面和空间中,打造独特的度假体验。

The project is located in a national scenic spot with unique conditions and mild climate. The concept planning is based on the concept of valley, showing the unique charm between mountains and rivers. The plot has large capacity and rich elevation difference. The three hotels of different levels use different landscape surfaces to connect with the water park. The vertical design conforms to the original vertical shape, and makes full use of the site resources without interference. In the architectural design, the image of local characteristic plants is abstracted and integrated into the building facade and space to create a unique holiday experience.

项目地点广东 东莞
用地面积40,580㎡
总建筑面积120,760㎡
建筑层数B3-12F
客户数320

相关案例